Arnhem: Living Statues druk bezocht

Fact Tweets

Home

Welkom bij Factorystation Media!

Radio Headlines: 

* Ook in in het nieuwe radioseizoen zet Factorystation Media zich in voor de maatschappelijke stages in de Liemers. Dat houd in dat scholen, leerlingen bij Factorystation in kunnen zetten om radio ervaringen op te doen. Het presenteren van een programma, het zelf in elkaar zetten van een draaiboek dan wel het regelen van een interview. En dan nog de techniek: het om kunnen gaan met een mengtafel, audioverwerkingsprogramma en nog veel meer kan Factorystation Media de leerlingen allemaal leren tijdens de maatschappelijke stages in de studio.

* Factorystation heeft 2 nieuwe radioshows erbij: Zondagmorgen gaan wij heerlijk wakker worden met de muziek uit Duitsland in SchlagerParade dat al om 9 uur begint. Daarna om 10 uur gaan wij helemaal 'Op z'n Dialect' verder. Dat kan nog allemaal voor de ' Dikvoormekaarshow' dat vanaf 11 uur te horen is.

* Voor de show 'Skoolsout' kunnen wij nog jonge programmamakers gebruiken. Ben jij helemaal hit en media verslaafd? en heb je een leuke babbel? dan zijn wij opzoek naar jou. Skoolslout is er op schooldagen van 16 tot 17 uur. Ben jij tussen de 14 en 17 jaar oud en wil jij op de radio ? meld je dan snel aan!!

* Hotzone: Is een hitshow met de muziek van nu gevuld met nieuws uit de popwereld als aanvulling Twitter en Facebook berichten. Hou jij van hitlijsten en de muziek van nu, meld je dan snel aan!!

[email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fact Headlines

The 12inches Show

Read more...

Bol.com

News Flash

Belastingdienst: iPad is geen Computer

Read more...

kleurzand

Entertainment

Kraftwerk weer helemaal hot

Read more...

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!