Feestelijke Sinterklaasintocht Winschoten 2014

Weer met Putman

Fact Tweets

Factorystation Media

Welkom bij Factorystation Media!

[email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Station Headlines:

Jaarmixen Marathon 2014

Het is weer bijna 31 december. Dat betekent dat deejays weer druk bezig zijn om van de hits van het afgelopen jaar een mix te maken. Factorystation zendt ook dit jaar weer op 31 december de ingezonden jaarmixen uit. Wil jij jouw jaarmix op the mix sensation? dat kan!! door een mailtje voor 20 december te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld in de mail: mix naam, dj naam en contact gegevens.

Weer met Putman!

Nieuw op Factorystation Media: 'Weer met Putman' Elke vrijdag hoor je Mike Putman met zijn weer bevindingen tijdens Entertainment vanaf 20 uur, het programma van Jeffrey en Elois. Mike zal aan de hand van zijn kaart gegevens het weer voorspellen voor het komende weekend. Natuurlijk moet je ook maar eens kijken op Facebook en zoek eventjes op 'Weer met Putman' en je ziet naast het weerbericht mooie weerplaatjes maar ook weergrafieken.

Zondagochtend Koffiegeur

Wat is nou fijner om op zondagochtend wakker te worden met de geur van koffie en lekkere warme broodjes en dan maar genieten van je vrije dag. Daarbij hoort natuurlijk heerlijke evergreen muziek en een gezellige babbel bij. Dat is wat Gerrit de Ruiter voor jou gaat brengen op dit station. Dus vanaf nu dat ene extraatje elke zondagochtend van 9 tot 11 uur.

Fact Sport Magazine

Iets wat je totaal niet verwacht op the mix sensation maar het is er toch. Een sport programma gemaakt door 2 enthousiaste tieners. Colin Gieling en Tjard Veenhuijsen maken wekelijks een sport magazine voor hun eigen leeftijdsgenoten. De pilot uitzending is op dinsdagavond vanaf 19 uur. Colin neemt de voetbal uitslagen met je door en de stoere Tjard neemt de basketbal scores voor zijn rekening. Dit alles opgevuld met veel sport muziek en sport tunes.

Nieuwe Media Twitter

Vanaf nu is er naast de normale Factorystation Twitter nog een tweet dienst op het social media bijgekomen. Namelijk Factory_Station twitter. Deze kunt u gebruiken om het nieuws van uw organisatie, instelling of vereniging bij onze redactie onder de aandacht te brengen. Dus heeft u iets te melden ?, meld u zich dan aan op Factory_Station twitter.

Zevenaar112.nl

Je zit lekker op de bank en dan raast er ineens een politieauto met gillende sirenes door je straat. Je staat op en je denkt 'Hey ik hoor sirenes' , 'Wat is er gebeurd', 'Hoe kom ik het te weten ?. Heel simpel, pak je mobiel of laptop en surf naar www.zevenaar112.nl. Daar lees je het laatste nieuws uit jouw omgeving. De mensen achter Zevenaar112 zetten razend snel het laatste nieuws met scherpe foto's op de website. Ook is Zevenaar112 te vinden op Facebook.

Fact Headlines

Paul in the 90s

Read more...

Bol.com

News Flash

Schietpartij in Duitse senioren complex

Read more...

Zevenaar 112

Entertainment

Amusement hoort niet op publieke omroep?

Read more...

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!