Schade door storm in Gelderland

Fact Tweets

Home

Factorystation Media

Welkom bij Factorystation Media!

[email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Station Headlines:

Maatschappelijke stages

Ook in het nieuwe radioseizoen zet Factorystation Media zich in voor de maatschappelijke stages in de Liemers. Scholen, kunnen hun leerlingen bij Factorystation plaatsen om radio ervaringen op te doen. Het presenteren van een programma, het zelf in elkaar zetten van een draaiboek of het regelen van een interview. En ook nog de techniek: het om kunnen gaan met een mengtafel, audioverwerkingsprogramma en nog veel meer kan Factorystation de leerlingen leren in de studio.

Jaarmixen Marathon 2014

We naderen weer bijna het einde van het jaar. Dat betekend dat vele deejays zich weer druk gaan maken om de productie van de wel bekende jaarmix(en). Factorystation zend ook dit jaar weer een hele dag de jaarmixen uit van 2014. Wil jij jouw jaarmix op the mix sensation? dat kan!! door simpel een email te sturen met de naam van je mix en natuurlijk je dj naam. Jouw aanmelding en jaarmix productie moet voor 20 december 2014 bij ons binnen zijn. 

Eigentijdse weerman

Binnenkort hoor je op Factorystation op diverse tijdstippen de weersverwachtingen van Nederland. Het weer zal in kaart worden gebracht aan de hand van diverse gegevens. Ook de meerdaagse voorspellingen zal aan de orde komen. Mike Putman die dagelijks met het weer bezig is wilde graag meer doen met zijn hobby. Mike melde zich aan via de mail om zich als weerman aan te bieden. Binnenkort meer informatie over het weerbericht van Mike.

 

 

Fact Headlines

Bol.com

News Flash

Huiseigenaar vindt unieke muurschilderingen

Read more...

Zevenaar 112

Entertainment

Flikken Maastricht raakt Ring kwijt

Read more...

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!