Intocht Sinterklaas in Zevenaar 2014

Weer met Putman

Fact Tweets

Factorystation Media

Welkom bij Factorystation Media!

[email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Station Headlines:

Jaarmixen Marathon 2014

Het is weer bijna 31 december. Dat betekent dat deejays weer druk bezig zijn om van de hits van het afgelopen jaar een mix te maken. Factorystation zendt ook dit jaar weer op 31 december de ingezonden jaarmixen uit. Wil jij jouw jaarmix op the mix sensation? dat kan!! door een mailtje voor 20 december te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld in de mail: mix naam, dj naam en contact gegevens.

Weer met Putman!

Nieuw op Factorystation Media: 'Weer met Putman' Elke vrijdag tijdens Entertainment vanaf 20 uur, het programma van Jeffrey Lemein en Elois van Verseveld. Mike Putman zal aan de hand van zijn kaart gegevens het weer voorspellen voor het weekend.

Zondagochtend Koffiegeur

Wat is nou fijner om op zondagochtend lekker wakker te worden met de geur van koffie en lekkere warme broodjes en dan maar genieten van je vrije dag. Daarbij hoort natuurlijk evergreen muziek en een gezellige babbel. Dat is wat Gerrit de Ruiter voor jou gaat brengen op de zondagochtend hier op dit station. Dus vanaf nu dat ene extraatje om jouw wel verdiende zondagochtend goed te laten beginnen. Het programma, Koffiegeur in de ochtendsleur is er van 9 tot 11 uur.

Fact Headlines

Disco/Dance House Classics

Read more...

Bol.com

News Flash

Westervoorter red vrouw van spoor

Read more...

Zevenaar 112

Entertainment

Popcorn Time is wel of niet te stoppen

Read more...

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!