Trio overval woning in Arnhem

Fact Tweets

Factorystation Media

Welkom bij Factorystation Media!

[email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Station Headlines:

Jaarmixen Marathon 2014

We naderen weer bijna het einde van het jaar. Dat betekent dat vele deejays zich weer druk gaan maken om de productie van de wel bekende jaarmix(en). Factorystation zendt ook dit jaar weer een hele dag de jaarmixen uit van 2014. Wil jij jouw jaarmix op the mix sensation? dat kan!! door een mailtje te sturen met de naam van je mix en natuurlijk je dj naam. Jouw aanmelding en jaarmix productie moet voor 20 december 2014 bij ons binnen zijn. 

Eigentijdse weerman

Binnenkort hoor je op Factorystation op diverse tijdstippen de weersverwachtingen van Nederland. Het weer zal in kaart worden gebracht aan de hand van diverse gegevens. Ook de meerdaagse voorspellingen zal aan de orde komen. Mike Putman die dagelijks met het weer bezig is wilde graag meer doen met zijn hobby. Mike melde zich aan via de mail om zich als weerman aan te bieden. Binnenkort meer informatie over het weerbericht van Mike.

 

 

Lexio in je radio! [NIEUW]

Is een radioshow met alleen maar de beste pop & rock. Naast klassiekers van bands als Coldplay, U2, Queen en Metallica is er ook aandacht voor muziek van nu. Lexxioo in je Radio! is een 2 uur durende radioshow op de donderdagavond van 19 tot 20 uur, vanaf 1 november 2014. De show is "live" dus geen voicetracks en geen obligate radiopraatjes. Lex Blomsma, een DJ met een zeer uitgebreide ervaring en een voorliefde voor stevige pop & rock en was tot voor kort te beluisteren op Stadsradio Zoetermeer

Fact Headlines

2 uur Zin en Onzin

Read more...

Bol.com

News Flash

Korte grote brand in Breda

Read more...

Zevenaar 112

Entertainment

Sony media wil Adele binnen halen

Read more...

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!